FUNKY SMART fűzős, lapos talpú bakancs fekete színű bőrből

Egy pár bakancshoz sosem túl korai vagy sosem túl késő, különösen, ha egy klasszikus modellre gondolunk, amelyről biztosan tudjuk, hogy újra és újra használni fogjuk, úgy ősszel, mint tavasszal, de főleg télen. Válaszd a FUNKY SMART fűzős bakancsot fekete színű bőrből! Kifinomult és funky ♥ ♥ ♥ Nem tévedhetsz vele. Viseld virágos ruháktól kezdve magas derekú nadrágokig bármivel.

Ha nincs raktáron a méreted, mi rendelésre elkészítjük neked. 7 munkanapon belül szállításra kész. Köszönjük, funky csajszi!

Alkalmi fűzős lapos talpú női bakancs Külső rész: 100% valódi bőr – fordított bőr Belső rész: valódi bőr (minden évszakban alkalmas) vagy rövid bunda (a hűvösebb őszi-téli napokra) Vastag, könnyű, csúszásmentes talp, Szín: fekete

100 EURÓ FELETTI RENDELÉSEK ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS! Ellenőrizze az országához tartozó kiszállítási árakat a Kiszállítási árak részben section.

GYORS RENDELÉS 004 0721.232200 whatsapp hello@funkyfain.ro

25.078,32 Ft

SKUsmart negru Kategória
Bezár
További információk
Szín

fekete

Termék elérhetőség

raktáron

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40

Belső

rövid szőr, természetes bőr

Close

Mérettáblázat

A csizmák európai méretekkel készülnek, így bátran választhatja ki pontosan azt a méretet, amelyet általában hord. Ha a méretek között van, a legjobb, ha megméri a talpát, és összehasonlítja a cm-ben megadott hosszát az alábbi táblázatban szereplő méretekkel.

Mérettáblázat (talp belső méretei)

Méretcm
3522
3623
3724
3825
3926
4027
mindig elegáns és nőies akar maradni?
többet látni
a mi asszonyaink
lapos csizma