FUNKY DAYS fűzős bakancs khaki színű bőrből

Talán nem minden évben, de majdnem mindig, az ősz beköszönte egy új pár funky bakancs megvásárlását jelenti. A lehetőségek sokfélék, a stílus úgyszintén. Mielőtt azonban elvonnák a figyelmedet a legújabb trendek, először is bizonyosodj meg arról, hogy legyen egy kiváló, mindennapi bakancsod, ami mindenhez passzol. Legyen szó semleges árnyalatokról, valódi vagy fordított bőrről, egy klasszikus bakancs az, amit egész évszakban, ha nem egész évben viselni fogsz. Próbáld ki a FUNKY DAYS bakancsot a khaki legkifinomultabb árnyalatában – nem zöld, de még csak nem is barna, hanem a kettő kombinációja. Fűzős, csatos bakancs, de a szupergyors felhúzás érdekében használhatod az oldalsó cipzárakat is. Kerekített orrú, mega kényelmes és bárhol viselheted ❤

Ha nincs raktáron a méreted, mi rendelésre elkészítjük neked. 7 munkanapon belül szállításra kész. Köszönjük, funky csajszi!

Alkalmi, minimalista, fűzős női bakancs Külső rész: 100% valódi bőr – fordított bőr Belső rész: valódi bőr (minden évszakban alkalmas) vagy rövid bunda (a hűvösebb őszi-téli napokra) Vastag, könnyű, csúszásmentes talp, Szín: khaki (zöldes barna) Magasság (talp nélkül): 13 cm

100 EURÓ FELETTI RENDELÉSEK ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS! Ellenőrizze az országához tartozó kiszállítási árakat a Kiszállítási árak részben section.

GYORS RENDELÉS 004 0721.232200 whatsapp hello@funkyfain.ro

25.078,32 Ft

SKUdays kaki Kategória
Bezár
További információk
Termék elérhetőség

raktáron

Szín

khaki

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40

Belső

rövid szőr, természetes bőr

Close

Mérettáblázat

A csizmák európai méretekkel készülnek, így bátran választhatja ki pontosan azt a méretet, amelyet általában hord. Ha a méretek között van, a legjobb, ha megméri a talpát, és összehasonlítja a cm-ben megadott hosszát az alábbi táblázatban szereplő méretekkel.

Mérettáblázat (talp belső méretei)

Méretcm
3522
3623
3724
3825
3926
4027
modern, minimális, mégis funky és kényelmes cipő trendorientált nőknek
lásd a miénket
funky __ nap
bokacsizma
feketében is