FUNKY DAYS fűzős bakancs fekete bőrből

A bakancs minden ruhatár elengedhetetlen része. Valójában egész évben számíthatunk rájuk, még a forró nyári hónapokban is. Mi lehetne funkybb mint egy pár bakancs, rövid vagy midi nyári ruhával viselve? Esetleg egy fehér, csipkebetétes vagy egy virágmintás ❤ Nem túlzás azt állítani, hogy egyetlen ruhatár sem maradhat egy, két, három pár bakancs nélkül, melyek közül az egyiknek nyilvánvalóan feketének kell lennie. Éppen ezért alkottuk meg a FUNKY DAYS bakancsot, egy minimalista de funky modell. És hogy egész évben örülhess neki, azt javasoljuk, hogy a valódi bőrrel ellátott belső változatot válaszd és ha szükséges, használd a rövid bundát, melyet ajándékba adunk. Külső rész: 100% valódi bőr Belső rész: valódi bőr (minden évszakban alkalmas) vagy rövid bunda (a hűvösebb őszi-téli napokra) Vastag, könnyű, csúszásmentes talp Szín: fekete Magasság (talp nélkül): 13 cm

100 EURÓ FELETTI RENDELÉSEK ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS! Ellenőrizze az országához tartozó kiszállítási árakat a Kiszállítási árak részben section.

GYORS RENDELÉS 004 0721.232200 whatsapp hello@funkyfain.ro

25.078,32 Ft

SKUdays Kategória
Bezár
További információk
Szín

fekete

Termék elérhetőség

raktáron

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40

Belső

rövid szőr, természetes bőr

Close

Mérettáblázat

A csizmák európai méretekkel készülnek, így bátran választhatja ki pontosan azt a méretet, amelyet általában hord. Ha a méretek között van, a legjobb, ha megméri a talpát, és összehasonlítja a cm-ben megadott hosszát az alábbi táblázatban szereplő méretekkel.

Mérettáblázat (talp belső méretei)

Méretcm
3522
3623
3724
3825
3926
4027
mindig elegáns és nőies akar maradni?
többet látni
a mi asszonyaink
bokacsizma