FUNKY CUT bőrből készült női bakancs

Bár a bakancs az ősz és a tél szinonimája lehet, mégis egész évben az egyik legnépszerűbb lábbeli típus. A rövid bokacsizmától a magas szárú bakancsig, a lábszárhoz tapadótól a szélesebb szárúig, a bakancs egyértelműen minden ruhatár sokoldalú alapdarabját képezi. Akár az a célod, hogy kiemeld az öltözék egy bizonyos elemét, akár az, hogy egy minimalista őszi-téli öltözékben hívd fel magadra a figyelmet, a bakancs mindig készen áll arra, hogy betöltse a szerepét. Válaszd a FUNKY CUT fekete bakancsunkat! A dekoratív öltéseknek és a kapcsok által elért textúrának köszönhetően nagyon funky, de anélkül, hogy túl sok lenne ♥

Ha nincs raktáron a méreted, mi rendelésre elkészítjük neked. 7 munkanapon belül szállításra kész. Köszönjük, funky csajszi!

Alkalmi, fűzős, bőrből készült női bakancs Külső rész: 100% valódi bőr Belső rész: valódi bőr (minden évszakban alkalmas) vagy rövid bunda (a hűvösebb őszi-téli napokra) Vastag, könnyű, csúszásmentes talp Szín: fekete Magasság (talp nélkül): 15 cm

100 EURÓ FELETTI RENDELÉSEK ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS! Ellenőrizze az országához tartozó kiszállítási árakat a Kiszállítási árak részben section.

GYORS RENDELÉS 004 0721.232200 whatsapp hello@funkyfain.ro

25.078,32 Ft

SKUcut Kategória
Bezár
További információk
Termék elérhetőség

raktáron

Szín

fekete

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40

Belső

rövid szőr, természetes bőr

Close

Mérettáblázat

A csizmák európai méretekkel készülnek, így bátran választhatja ki pontosan azt a méretet, amelyet általában hord. Ha a méretek között van, a legjobb, ha megméri a talpát, és összehasonlítja a cm-ben megadott hosszát az alábbi táblázatban szereplő méretekkel.

Mérettáblázat (talp belső méretei)

Méretcm
3522
3623
3724
3825
3926
4027
mindig elegáns és nőies akar maradni?
többet látni
a mi fekete
bőr csizma