Minimális szandál FUNKY ESSENTIALS, fekete

A lapos szandálok nagyon jól beilleszthetők hétköznapi és formális öltözékbe is. De a legjobb dolog az, ha úgy dönt, hogy kombinálja a két stílust. Így egy kis inspirációval és fantáziával igazán jó ruhát alkothatsz az irodába és a szabadidőbe egyaránt. A fekete FUNKY ESSENTIALS szandál pedig pontosan ilyen helyzetekre lett kitalálva. Például egy tipikus nyári ruhához viselje egyedi pólóval és farmer rövidnadrággal. Az irodában válasszon színes lenvászon midi ruhát vagy mintás mintás szoknyát és egyszerű felsőt, semleges színekben. Függetlenül attól, hogy milyen stílusú ruhadarabot választ, ezekkel a minimalista szandálokkal nagyon vagányan fog kinézni.

A nubuk egyfajta természetes bőr, amelyet gyakran összetévesztenek a velúrral. De a nubuk kiváló minőségű bőr, ami ellenállóbbá is teszi. A nubuk szokatlan, finom megjelenése miatt a legnemesebb bőrtípusnak számít. De ne feledje, hogy a velúrhoz hasonlóan nagyon érzékeny a nedvességre, ezért esőben nem ajánlott nubuk szandált viselni.

Külső / Belső: valódi bőr
Szín: fekete
Fém csatos rögzítés

100 EURÓ FELETTI RENDELÉSEK ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Ellenőrizze az országához tartozó kiszállítási árakat a Kiszállítási árak részben.

14.629,02 Ft

SKU832 nabuc negru Kategória Címke,
Bezár
További információk
Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Close

Mérettáblázat

A méret kiválasztása előtt célszerű megmérni a talpát (a saroktól a hüvelykujjig). Lehet, hogy nagyobb méretre lesz szüksége, mint amit általában visel.

Talp magasság: 1 cm
Talpmagasság: + sarok: 2 cm

Talpszélesség: 9,5 cm (a legszélesebb ponton), ezért a legjobb kényelem érdekében a talp ne legyen 9,5 cm-nél szélesebb!

Ha két méret között helyezkedsz el, vagy ha a talpad pontosan olyan hosszú, mint a szandál, válassz nagyobb méretet. Ezért kérjük, először a talp hosszától vezessen, amelyhez 0,5 cm extra margót ad!

Alább megtalálja a szandál talpának méreteit és méretét

#funkyfain méret táblázat

Talpmagasság: 1.5 cm
Talpmagasság + sarok: 2 cm
Méretcm
3522.50
3623.50
3724.00
3825.00
3925.50
4026.00
4127.00
4227.50
Ha két méret közé helyezi magát, akkor valószínűleg a nagyobb méretet kell választania. Ezért kérjük, rangsorolja a talp hosszát!