Valódi bőr szandálok FUNKY GLAM, zöld

Az utóbbi néhány évben nagyon visszatértek a gladiátor szandálok a divatba, mivel nagyon szexik és elegánsak. Ez idén sincs máshogy, még mindig az egyik legforróbb trend a cipők között. Ezért úgy döntöttünk, hogy megtervezzük a FUNKY GLAM gladiátor szandált, olyan méretekkel, amellyel bármelyik lány lábára passzolni fog, olyan pántokkal, amelyek a boka körül tekergőznek. Talán azt gondolod, hogy nehéz gladiátor szandált hordani hétköznapi öltözékkel, de ez a dizájn inkább egy minimalista irányba megy el, csupán három vékony pánttal az elején és egy nagyon hosszú pánttal, amelyet kétszer körbe tekerhetsz a bokádon. A FUNKY GLAM szandál tökéletes választás, ha inkább az utcai divat követője vagy. És ez a zöld árnyalat pedig egyszerűen csodálatos!

A nubuk egy olyan fajta természetes bőr, amelyet gyakran összetévesztenek a szarvasbőrrel. De a nubuk egy felső kategóriás minőségű bőr, ami még tartósabbá teszi. A nubuk a szokatlan, de mégis finom vonatkozásában a legnemesebb bőrnek tekinthető. De tartsd észben, hogy csak úgy, mint a szarvasbőr, ez is nagyon érzékeny a nedvességre, ebből adódóan a nubuk szandálok esőben való hordása nagyon nem ajánlott.

Külső / Belső: valódi bőr
Szín: zöld
Fém csatos rögzítés

100 EURÓ FELETTI RENDELÉSEK ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Ellenőrizze az országához tartozó kiszállítási árakat a Kiszállítási árak részben.

14.629,02 Ft

SKUglam verde Kategória Címke
Bezár
További információk
Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Termék elérhetőség

előrendelés, raktáron

Szín

zöld

Close

Mérettáblázat

A méret kiválasztása előtt célszerű megmérni a talpát (a saroktól a hüvelykujjig). Lehet, hogy nagyobb méretre lesz szüksége, mint amit általában visel.

Talp magasság: 1 cm
Talpmagasság: + sarok: 2 cm

Talpszélesség: 9,5 cm (a legszélesebb ponton), ezért a legjobb kényelem érdekében a talp ne legyen 9,5 cm-nél szélesebb!

Ha két méret között helyezkedsz el, vagy ha a talpad pontosan olyan hosszú, mint a szandál, válassz nagyobb méretet. Ezért kérjük, először a talp hosszától vezessen, amelyhez 0,5 cm extra margót ad!

Alább megtalálja a szandál talpának méreteit és méretét

#funkyfain méret táblázat

Talpmagasság: 1.5 cm
Talpmagasság + sarok: 2 cm
Méretcm
3522.50
3623.50
3724.00
3825.00
3925.50
4026.00
4127.00
4227.50
Ha két méret közé helyezi magát, akkor valószínűleg a nagyobb méretet kell választania. Ezért kérjük, rangsorolja a talp hosszát!