FUNKY SOUL platform talpú bokacsizma fekete színű bőrből

A megfelelő platform talpú csizma igazán feldobhatja a megjelenésed, mivel két centiméterrel is megnövelheti a magasságod és ebből kifolyólag az önbizalmad is nagyobb lesz. Mivel a platform talpú lábbelik néha elég magasak lehetnek, sok nőben felmerül a kérdés, hogy vajon kényelmes-e a viselésük. Próbáld ki FUNKY SOUL csizmánkat és meglátod, hogy valójában sokkal kényelmesebbek is lehetnek, mint egy pár, magassarkú csizma. Tehát ha funky vagy csak egy kicsit magasabb szeretnél lenni, akkor nincs is jobb, mint egy pár, valódi bőrből készült platform talpú csizma.

Ha nincs raktáron a méreted, mi rendelésre elkészítjük neked. 7 munkanapon belül szállításra kész. Köszönjük, funky csajszi!

Minimál platform talpú női bokacsizma Külső rész: 100% valódi bőr – fordított bőr Belső rész: valódi bőr (minden évszakban alkalmas) vagy rövid bunda (a hűvösebb őszi-téli napokra) Talp: platform Szín: fekete Magasság (talp nélkül): 10 cm

100 EURÓ FELETTI RENDELÉSEK ESETÉN INGYENES KISZÁLLÍTÁS! Ellenőrizze az országához tartozó kiszállítási árakat a Kiszállítási árak részben section.

GYORS RENDELÉS 004 0721.232200 whatsapp hello@funkyfain.ro

25.078,32 Ft

Törlés
Bezár
További információk
Termék elérhetőség

raktáron

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40

Szín

fekete

Bőr

szarvasbőr, texturált bőr

Belső

rövid szőr, természetes bőr

modern, minimális, mégis funky és kényelmes cipő trendorientált nőknek
többet látni
platformunk
csizma